четвъртък, 8 април 2010 г.

Lee Hyo-ri


Кой не знае Лий Хиори, кой не е чувал за нея! Ти? Амм...тук не мога да така "нищо чудно", защото който се интересува поне малко от Кpop трябва да е чувал това име. Най-високо платената и най-популярна изпълнителка за последните 10 години, Лий Хиори е легенда в бранша. Известна със сексапилното си излъчване и предизвикателни видео клипове, тя застава на челна позиция в класациите през 2003-2005, а както вървят нещата с нейния comeback като нищо да го стори и през 2010.
А, сега малко история...
Лий е родена на 10 Май 1979 г. и започва кариерата си през 1998 г. на 19 г. с последствие станалата известна корейска поп-група Fin.K.L.. След 5 години с групата ЛХ най-после започва соловата си кариера и дори предизвиква фурор, който феновете наричат Hyori Syndrome, а 2003 година е наречена "Годината на Хиори", защото тя рядко излиза от новините. Няколко години по-късно през 2006 г. се случват редица паметни събития на Лий като текстописецът на сингъла й "Get Ya" е обвинен в плагиатство и заради това целия й албум пропада. Това, обаче не спира поп дивата в пътя й към доминация на корейската поп сцена и през Ноември същата година тя подписва солиден договор с една от най-големите звукозаписни компании в Корея и става най-скъпо платената певица в страната.
След известно затишие през 2008 г. Лий прави завръщане с албума "U-Go-Girl", който заема първо място в много онлайн и телевизионни класации. Макар този албум и главният сингъл в него, със същото име като албума, да са много успешни певицата отново изчезва извън шоубизнес хоризонта за известно време. И всичко това ни довежда до основната тема...THE BIG COMEBACK на Лий Хиори, който предстой тази година и ще се случи всеки момент. От много тийзъри се вижда, че новата й концепция е в разрез с всичко типично, което очевидно е умишлена провокация. Залага се на екцентричен външен вид, посмекчен е образа й на секси мадама, има анимация в клиповете и често се повтаря мотива за тъжния клоун.
Ако всичко върви по план би трябвало Лий Хиори да издаде новия си албум "H-Logic" на 12 Април 2010 г.


Да не би да очаквахте, че ще ви остава без малко допълнително забавление? Разбира се, че няма! Ето и гореспоменатия клип на U-Go-Girl. Надявам се да ви хареса и да станете фенове на госпожица Хиори:).



~LIA~

Няма коментари:

Публикуване на коментар